NYBYGGNATION· SNICKERIER · TOTALENTREPRENAD
08-771 30 70
Offertförfrågan

Allservice gruppen i stockholm

Om oss

Familjeföretag som grundades 2009 och vi har vårt huvudkontor i Skogås, Huddinge kommun.

Vi är idag 15 anställda och har en bred kompetens inom om allt från bygg, snickeri, vvs, el, markarbeten, tak, plåt kök och badrum. Det som skiljer oss från många andra hantverkarföretag är att vi kan erbjuda en helhetslösning till våra kunder och man slipper onödiga kostnader med flera olika leverantörer.

Vi som äger företaget har våra rötter i Polen, besitter stor erfarenhet inom våra olika kunskapsområden och har väldigt goda omdömen från våra kunder hos Reco.

Rotavdrag

Alla personer som uppfyller villkoren kan få upp till 50 000 kronor i skattereduktion för utförda ROT-tjänster (Reparation, Ombyggnad, Tillbyggnad). Skattereduktionen kan du endast få för själva arbetskostnaden och gäller till exempel inte material.

Du kan få skattereduktion för 30 procent av arbetskostnaden och max 50 000 kronor totalt. Det innebär att någon som nyttjat ROT-avdraget fullt ut, och alltså får skattereduktion med 50 000 kronor, har köpt ROT-tjänster för totalt 166 666 kronor innan skatteavdrag.

Allservicegruppen erbjuder Rotavdrag.
Prata med oss så hjälper vi dig med vad som gäller.

Historia

Företaget grundades 2009 och har sedan starten vuxit organiskt. Till en början var vi ett företag som jobbade inom bygg och renovering men i takt med vår expansion har vi nu möjlighet att erbjuda våra kunder en helhetslösning vid till exempel en renovering av bostad, kök eller badrum.

2009

ASG grundades

Vi började smått men på kort tid växte företaget.

2011

Skogås

Vi jobbar över hela Stor-Stockholm men 2011 var året när vi flyttade in till vårt nuvarande kontor.

2014

Reco

Gick vi med i Reco och det är superkul att få alla recensioner av våra nöjda kunder. Tusen tack.

2018

Ny hemsida

Vi bestämde oss för att se lika proffsiga ut på nätet som vi är ute hos kund. Ett steg åt det hållet var att skapa en snygg och modern hemsida.